OIO XML og OIO UBL

OIO XML & OIO UBL

Vil I afskaffe papir tyranniet?

Vil I gå det offentlige i bedene og benytte samme lette og overskuelige format for modtagelse af faktura og anden dokumentation via. OIO XML eller OIO UBL.


Indlæsning af elektroniske dokumenter i OIO XML og OIO UBL format

Hvis I alligevel vil behandle jeres fakturaer og dokumenter elektronisk fra ende til anden intern i selskabet, hvorfor så ikke tage det sidste skridt og afskaffe papirtyranniet helt?

Offentlige institutioner accepterer ikke længere fakturaer i papirform, hvorfor skulle I?
Det danske offentlige format for elektroniske dokumenter hedder OIO XML og OIO UBL, og er en specifikation på, hvordan et elektronisk dokument skal opbygges.

ediva understøtter dette format, og modtager du fakturaer eller anden dokumentation på denne måde, vil samtlige informationer være tilgængelige direkte i fakturaen eller dokumentet, og kan indlæses automatisk.

OIO XML og OIO UBL med varelinie aflæsning

Skal I bruge varelinier til lagerføring kan du tilføje varelinie aflæsning for modtagelse af elektroniske fakturaer.

På denne måde kan informationer stillet til rådighed af jeres leverandører i elektroniske fakturaer læses direkte ned på varelinier. Så er det ikke længere er nødvendigt, at bruge ressourcer på indtastning af lange vare-, eller serienumre.

Fakta

  • Mulighed for modtagelse af elektroniske fakturaer og dokumenter
  • Spar ressourcer på indtastning
  • Benyt jer af at mange virksomheder allerede i dag sender elektroniske fakturaer til det offentlige

Med ediva elektronisk fakturahåndtering sparer I op til 80% af tiden med håndtering af fakturaer og minimerer risiko for fejl.